Tips Untuk Pemandu Baru Grab

PERSIAPAN YANG PERLU UTK PEMANDU BARU GRABCAR DI HARI PERTAMA

1. Sediakan duit kecil secukupnya sebab 95% fare adalah cash. 2. Sediakan kain utk lap cermin kereta.Cermin kereta yg bersih akan menampakkan kereta seakan bersih walaupun keadaan agak kotor sedikit.Anda tidak mahu menghabiskan duit yg banyak hanya utk membasuh kereta..tak gitu?😀 3. Pastikan anda sarapan awal sebelum bermula apatah lagi kalau nak kejar insentif pd waktu pagi. 4. Minum air sekadar yg perlu semasa dalam kereta.Anda tidak mahu kelam kabut mencari tandas pulak kan?..Tambah dgn jem lagi pulak..pehhh...😅 5. Hanya berborak dgn rider dlm 5 min pertama sahaja.Jangan tak berhenti bertanya sampai drop off sebab tak semua suka.Nak tahu tanda2 mereka nakkan sedikit privacy mudah..mereka akan duduk kat belakang.😊 6. Isi minyak penuh, touch & go sekadar RM50 dah cukup. 7. Bila dah drop off rider, terus pergi ke hotspot berdekatan. 8. Minyak kan dah mahal so bila drop off tu pandai2lah cari tempat redup sikit dan off enjin kereta.Jgn manjakan sgt diri tu dgn aircond.Duit tu beb!😁 9. Dompet sediakan yg lebih besar sebab cash yg akan anda terima memang banyak..Ini bestnyer bawak GrabCar...Hari2 masyuuukkk..😆

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Sila Hubungi

Azizul Shah Mohd Yusof

No telefon/Whatsapp : 601165631843

Jumlah Yang Sudah Mendaftar Dengan Kami Sebagai  Pemandu Grab  Setakat Ini
This website is operated by a Third party, and is not endorsed by or affiliated with Grab (MyTeksi Sdn Bhd)