Ingin Mendaftar Sebagai Grab Driver Tetapi..

  • Sibuk

  • Tiada Masa

  • Malas

  • Tak Nak Bayar Parking

  • Benci Trafik Jem​

  • Perlukan Bimbingan

TAHNIAH! ANDA SUDAH BERADA DI TEMPAT YANG TEPAT!

Kami telah membantu lebih 50 ribu orang untuk mendaftar sebagai Grab Driver bagi seluruh Malaysia dalam tempoh 3 tahun ini tanpa perlu ke pejabat dan aktif dengan cepat & mudah 
KELEBIHAN MENDAFTAR BERSAMA KAMI

Pendaftaran Percuma

Tiada sebarang bayaran dikenakan

Face To Face Coaching

Jika perlu anda boleh berjumpa dengan kami untuk bertanya tentang apa sahaja.

Tidak Perlu Ke Pejabat

Akaun anda akan aktif tanpa perlu bersusah payah menunggu & beratur panjang

Online Group Coaching

Anda akan dimasukkan ke dalam group Whatsapp pemandu baru

Coach Yang Berpengalaman

Mereka juga memandu seperti anda jadi banyak pengalaman yang boleh dikongsikan

Percuma Kredit RM20

Hanya bagi pemandu baru bagi kawasan KL, Selangor & Negeri Sembilan sahaja

Kami adalah wakil yang dilantik oleh Grab Malaysia untuk membantu mereka yang ingin mendaftar sebagai Grab Driver di Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan, Johor Bahru, Melaka dan negeri-negeri yang lain supaya dapat menambah pendapatan atau membina kerjaya sepenuh masa sebagai Grab Driver.
Tidak seperti wakil lain yang dilantik, kami mempunyai para jurulatih (coach) yang sudah berpengalaman lebih 2 tahun dalam menyediakan kumpulan sokongan 24 jam 7 hari seminggu untuk memberikan bimbingan kepada anda yang baru ingin memandu secara sambilan atau sepenuh masa. Yang paling penting, anda tidak perlu ke pejabat untuk menghadiri seminar yang mengambil masa yang lama dan beratur panjang yang memenatkan hanya untuk mengesahkan dokumen anda.

SYARAT KELAYAKAN

UMUR

Mesti berumur dari 21 hingga 60 tahun

KENDERAAN

  • Tahun buatan mesti dari 2011 ke atas

  • Kereta sendiri atau orang lain

  • Perodua Viva tidak dibenarkan

LESEN

Lesen penuh.

Tidak boleh lesen P

Lesen PSV

REKOD DIRI

Tiada rekod kesalahan berkaitan kes berat seperti rompak, rogol, bunuh, culik dan sebagainya.

Mohd Fadzli

Saya start driving pukul 6.30 pagi (lepas subuh) sampai pukul 9.00 malam. Saya boleh jana lebih kurang RM6000 hingga RM7000 sebulan. Terima kasih Grab kerana banyak membantu.

Siti Nurul

Saya suka Grab ni sebab Grab dah sediakan jadual income, jadi kita boleh achive berapa income yang kita mahu. Once kita rajin, memang kita boleh dapat income yang kita mahu.

Rufaidah

Alhamdulillah, Grab ni jadi second chance untuk saya selepas diberhentikan kerja kerana masalah ekonomi. Grab bagi safety briefing, mereka ajar bagaimana untuk kurangkan risiko semasa memandu.

Mereka juga seperti anda pada permulaan...tidak tahu potensi sebenar memandu bersama Grab. 

Rasa berdebar-debar dan malu untuk memandu pada hari yang pertama.

Tapi akhirnya mereka berasa seronok dan sentiasa teruja untuk memandu sambil memberikan perkhidmatan terbaik kepada seluruh rakyat Malaysia

Yang paling penting, mereka dapat menyara seisi keluarga dan juga membantu suami masing-masing dalam membina keluarga bahagia.

TESTIMONI PEMANDU GRAB 
CONTOH PENDAPATAN PEMANDU GRAB

WOW! Pendapatan dalam sehari..Tu suku dari gaji sebulan saya tuh..huhuu

Pergghhh..Kalau dapat setiap hari macam ni kan best..kan? kan?

Income seminggu pun boleh dapat camni..Power beb!

PERBEZAAN MENDAFTAR ANTARA HQ GRAB DAN KAMI (ALPHA DRIVER)
MENDAFTAR DENGAN HQ GRAB
  • Anda perlu pergi ke ibupejabat Grab di Petaling Jaya untuk menghadiri kursus pemandu Grab yang agak lama.

  • Anda mesti beratur panjang untuk membuat pengesahan dokumen di ibupejabat Grab.

  • Tiada siapa yang akan memberikan bimbingan kepada anda setelah akaun anda diaktifkan

  • Anda akan keseorangan dalam mencari cara terbaik untuk mendapatkan pendapatan yang diinginkan

SUASANA DI HQ GRAB

KELEBIHAN MENDAFTAR BERSAMA KAMI

   Anda tidak perlu 

Mengambil kursus pemandu di ibu pejabat Grab di Petaling Jaya

Tidak perlu beratur panjang untuk mengesahkan dokumen anda

   Anda akan dapat

Dimasukkan ke dalam group whatsapp online coaching

"Face to face coaching" jika diperlukan

Anda akan diberikan tips-tips yang membolehkan anda memaksimakan pendapatan anda. Khas bagi yang mendaftar dengan kami sahaja.

FREE CREDIT RM20

LATIHAN BERSEMUKA DISEDIAKAN

ONLINE COACHING DISEDIAKAN

MASIH LAGI RAGU-RAGU..  MALU-MALU..

Memperkenalkan ...Puan Suryati Binti Basra.

Seorang pelajar PHD dan juga seorang Pemandu Grab.

 

Beliau adalah salah seorang rakan pemandu kami yang memandu secara sepenuh masa demi untuk membayar yuran pengajian PHD nya. Tidak mahu terikat dengan pinjaman untuk penyambungan pengajiannya, beliau sungguh komited untuk mencari sendiri wang perbelanjaan.

Melalui Grab beliau boleh membahagikan masa diantara mencari wang sendiri dan juga kelas pengajiannya. Juga bila ingin bersama keluarga maka masa untuk memandu dikurangkan.

Kini dengan Grab beliau mampu memenuhi keperluan diri dan keluarga.

APA LAGI YANG BEST PASAL GRAB DRIVER NI YER??
GRAB PIT STOP

Rehatkan Diri Anda Setelah Penat Memandu

Penat?Letih?Lesu?

Jangan risau, singgahlah di salah satu PIT STOP Grab yg ada di sekitar kawasan anda. Anda boleh berehat sekejap sambil menghirup kopi panas dan membaca suratkhabar..mmmm..bestnyer.

Berada di dalam stesen Petronas terpilih memudahkan lagi untuk anda mencari keperluan yang diingini.

Jom singgah!

PROGRAM GANJARAN GRAB ALLSTAR

Lagi Lama Anda Memandu,Lagi Besar Ganjarannya

Pemanduan anda seharian semakin menjadi seronok dengan program ganjaran yang disediakan oleh Grab khas buat anda.

Sesungguhnya di Grab, kami amat menghargai anda yang memandu bersama kami.

Ini adalah sebahagian dari cara kami mengucapkan terima kasih kepada anda

Jadi apa yang anda tunggu lagi?
Jom daftar dengan kami sekarang juga.

Shamsul

(Batu Pahat)

Suryati

Zul

Wong

Tholhah

Team Kami

Memperkenalkan

Dick

(Kota Kinabalu)

Khairul

(Ipoh)

Simon

(Johor Bahru & Pontian)

Ezuwan

(Melaka)

Mark

(Sandakan)

JUMLAH YANG SUDAH MENDAFTAR DENGAN KAMI SEBAGAI PEMANDU GRAB SETAKAT INI
Hubungi kami
(11pagi - 4petang . Isnin - Jumaat)