TAHNIAH! ANDA SUDAH BERADA DI TEMPAT YANG TEPAT!
 

Kami telah membantu lebih 50 ribu orang untuk mendaftar sebagai Grab Driver bagi seluruh Malaysia dalam tempoh 4 tahun ini tanpa perlu ke pejabat dan aktif dengan cepat & mudah 

KELEBIHAN MENDAFTAR BERSAMA KAMI

Pendaftaran Percuma

Tiada bayaran dikenakan jika anda mendaftar dengan kami.

Tidak Perlu Ke Pejabat

Anda tidak perlu berulang-alik dan beratur panjang untuk ke pejabat Grab. Kami uruskan dari A sehingga Z.

Coach Yang Berpengalaman

Kami akan membantu anda dengan pengalaman kami yang sudah bersama Grab lebih 4 tahun.

Online & Offline Group Coaching

Tidak faham dengan cara menggunakan aplikasi pemandu Grab? Jangan risau, kami sedia membantu anda.

Percuma Kredit

Percuma kredit untuk memandu bagi semua pemandu baru yang berdaftar dengan kami.

Kami adalah wakil yang dilantik oleh Grab Malaysia untuk membantu mereka yang ingin mendaftar sebagai Grab Driver di Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan, Johor Bahru, Melaka dan negeri-negeri yang lain supaya dapat menambah pendapatan atau membina kerjaya sepenuh masa sebagai Grab Driver.
Tidak seperti wakil lain yang dilantik, kami mempunyai para jurulatih (coach) yang sudah berpengalaman lebih 4 tahun dalam menyediakan kumpulan sokongan 24 jam 7 hari seminggu untuk memberikan bimbingan kepada anda yang baru ingin memandu secara sambilan atau sepenuh masa. Yang paling penting, anda tidak perlu ke pejabat untuk menghadiri seminar yang mengambil masa yang lama dan beratur panjang yang memenatkan hanya untuk mengesahkan dokumen anda.

SYARAT KELAYAKAN

Umur

Mesti berumur dari 21 hingga 60 tahun

Kenderaan

  • Tahun buatan mesti dari 2011 ke atas

  • Kereta sendiri atau orang lain

  • Perodua Viva tidak dibenarkan

Lesen

  • Lesen penuh.

  • Tidak boleh lesen P

  • Lesen PSV (boleh beri kemudian)

Sejarah Rekod Peribadi

Tiada rekod kesalahan berkaitan kes berat seperti rompak, rogol, bunuh, culik dan sebagainya.

Mohd Fadzli

Saya start driving pukul 6.30 pagi (lepas subuh) sampai pukul 9.00 malam. Saya boleh jana lebih kurang RM6000 hingga RM7000 sebulan. Terima kasih Grab kerana banyak membantu.

Siti Nurul

Saya suka Grab ni sebab Grab dah sediakan jadual income, jadi kita boleh achive berapa income yang kita mahu. Once kita rajin, memang kita boleh dapat income yang kita mahu.

Rufaidah

Alhamdulillah, Grab ni jadi second chance untuk saya selepas diberhentikan kerja kerana masalah ekonomi. Grab bagi safety briefing, mereka ajar bagaimana untuk kurangkan risiko semasa memandu.

Mereka juga seperti anda pada permulaan...tidak tahu potensi sebenar memandu bersama Grab. 

Rasa berdebar-debar dan malu untuk memandu pada hari yang pertama.

Tapi akhirnya mereka berasa seronok dan sentiasa teruja untuk memandu sambil memberikan perkhidmatan terbaik kepada seluruh rakyat Malaysia

Yang paling penting, mereka dapat menyara seisi keluarga dan juga membantu suami masing-masing dalam membina keluarga bahagia.

TESTIMONI PEMANDU GRAB 
CONTOH PENDAPATAN PEMANDU GRAB

WOW! Pendapatan dalam sehari..Tu suku dari gaji sebulan saya tuh..huhuu

Pergghhh..Kalau dapat setiap hari macam ni kan best..kan? kan?

Pergghhh..Kalau dapat setiap hari macam ni kan best..kan? kan?

APA LAGI YANG BEST PASAL GRAB DRIVER NI YER??
GRAB PIT STOP

Rehatkan Diri Anda Setelah Penat Memandu

Penat?Letih?Lesu?

Jangan risau, singgahlah di salah satu PIT STOP Grab yg ada di sekitar kawasan anda. Anda boleh berehat sekejap sambil menghirup kopi panas dan membaca suratkhabar..mmmm..bestnyer.

Berada di dalam stesen Petronas terpilih memudahkan lagi untuk anda mencari keperluan yang diingini.

Jom singgah!

PROGRAM GANJARAN GRAB ALLSTAR

Lagi Lama Anda Memandu,Lagi Besar Ganjarannya

Pemanduan anda seharian semakin menjadi seronok dengan program ganjaran yang disediakan oleh Grab khas buat anda.

Sesungguhnya di Grab, kami amat menghargai anda yang memandu bersama kami.

Ini adalah sebahagian dari cara kami mengucapkan terima kasih kepada anda

Jadi apa yang anda tunggu lagi?
Jom daftar dengan kami sekarang juga.

Memperkenalkan

Team Kami

Suryati

Zul

Wong

Tholhah

Shamsul

(Batu Pahat)

Ezuwan

(Melaka)

Simon

(Johor Bahru & Pontian)

Khairul

(Ipoh)

SOALAN LAZIM

GRAB DRIVER

Apa kelayakan yang diperlukan?


1. Memiliki kereta (sendiri/keluarga/sewa) 2. Kereta 4 pintu dan mestilah tahun 2011 keatas. Klik disini untuk senarai kereta yang tidak dibenarkan 3. Memiliki lesen D Penuh (P tidak diterima) 5. Nama hendaklah ada dalam covernote insuran. Jika tiada anda boleh tambah nama di syarikat insurans. 6. Lesen PSV ( boleh diberikan kemudian jika tiada)




Bilakah masa yang saya boleh memandu?


Anda boleh memandu pada bila-bila masa sahaja yang anda suka. Tiada paksaan berapa lama yang anda perlu memandu. Segalanya terserah kepada anda . Andalah bos anda sendiri!




Agak-agak berapa yang saya boleh dapat pendapatan dalam Grab ni yer?


Jika anda memandu secara sambilan, kebiasaannya akan dapat diantara RM500-RM2000 sebulan. Jika anda memandu sepenuh masa, anda boleh dapat pendapatan diantara RM3000-RM8000 sebulan, bergantung kepada ilmu dan strategi yang kami akan kongsikan serta komitmen anda yang tinggi nanti.




Ada apa-apa bimbingan tak bila saya dah jadi pemandu nanti?


Sudah pasti! Anda akan dimasukkan ke dalam group whatsapp yang kami akan bimbing anda secara online. Anda juga boleh berjumpa dengan kami untuk sesi bimbingan secara bersemuka supaya anda lebih faham tentang strategi yang akan dibuat nanti supaya pendapatan yang diinginkan akan dapat dicapai insyaAllah.




Boleh tak saya guna kereta yang sama yang sedang digunakan oleh pemandu Grab yang lain?


Boleh. Anda cuma perlu pastikan nama anda dimasukkan ke dalam covernote insurans kereta dan anda mendaftar sebagai pemandu Grab.




Saya bankrupsi dan tiada akaun bank. Bolehkah saya menjadi pemandu Grab?


Anda perlu ada akaun bank sendiri untuk mendaftar sebagai pemandu. Anda boleh membuat rayuan di Jabatan Insolvensi Negara untuk meminta supaya dapat membuka akaun bank khas untuk memandu Grab.




Macam mana jika saya kemalangan semasa memandu Grab ?


Grab telah menyediakan insurans kemalangan bagi pemandu dan penumpang.




Saya dah bersedia untuk mendaftar. Apa yang perlu saya buat?


Anda hanya perlu sediakan dokumen-dokumen seperti yang berikut: 1. Gambar muka. Ambil selfie sahaja sambil pegang kad pengenalan anda di bahagian dada kiri. 2. Gambar Kad Pengenalan. 3. Gambar Lesen Memandu 4. Gambar Covernote Insurans Kereta 5. Lesen PSV (jika ada)




Saya ada persoalan dan pertanyaan.Dengan siapa saya boleh bertanya yer?


Anda boleh bertanya dengan kami terus dengan hanya klik DISINI dan saya akan cuba membantu anda segera.





Sila Hubungi

Azizul Shah Mohd Yusof

No telefon/Whatsapp : 601165631843

Jumlah Yang Sudah Mendaftar Dengan Kami Sebagai  Pemandu Grab  Setakat Ini
This website is operated by a Third party, and is not endorsed by or affiliated with Grab (MyTeksi Sdn Bhd)